• Home
  • /
  • Camping Leï Suves

Camping Leï Suves

De stacaravans van Harbers zonvakanties bevinden zich op camping Leï Suves. Leï Suves is een bekende camping aan de Côte d'Azur. Een gezellige camping voor jong en oud. De camping Leï Suves (vertaling “de kurkeiken”) bevindt zich op een voormalige kurkenboomplantage. De kurkeiken vormen naast prachtige bloemen, palmbomen en olijfbomen het vaste decor van de camping. Er staan bomen die al ruim 100 jaar oud zijn. Overal op de camping worden de bloemen, heggen en bomen keurig onderhouden. In een gemoedelijke sfeer zullen wij proberen uw verblijf op de camping zo aangenaam mogelijk te maken. Het strand “de Middellandse Zee” ligt op ca 15 km vanaf de camping. Daar kunt u:

  • snorkelen
  • duiken
  • surfen
  • waterskiën
  • jetskiën
  • zonnen
  • terrasje pakken
kortom volop genieten van uw zonvakantie. Ook is er volop gelegenheid om te wandelen, fietsen, mountainbiken en motorrijden. De camping is makkelijk te bereiken via de Franse snelwegen. Gebruikt u Google Maps? Dan kunt u hier klikken om de route te starten.

Aankomst op de camping

Zodra u aankomt op de camping meldt u zich bij de receptie van de camping. Hier krijgt u een toeganscode die gebruikt kan worden om in- en uit te rijden van het campingterrein. Zodra u op het campingterrein rijdt, volgt u de borden "Harbers zonvakanties receptie". Hier treft u onze beheerders aan. Zij zullen u verder helpen met het inchecken in uw stacaravan.


Faciliteiten op de camping

Leï Suves biedt veel faciliteiten voor u om van te genieten. Zo is er een kleine superrette(supermarkt) waar u vers gebakken stokbrood en croissantjes kan verkrijgen. Ook is er speelgoed, kranten & magazines in verschillende talen, ansichtkaarten, strandspulletjes en zwemkleding verkrijgbaar.

De camping biedt eveneens een verwarmd zwembad aan. Voor de kleintjes is er een peuterzwembad met diverse speeldieren en fonteinen. in verband met de hygiëne is het verplicht om een strakke zwembroek te dragen.

Op de camping is ook een omheinde speeltuin. De speeltuin is geschikt voor kleine kinderen. Er is een leuk klimhuisje met glijbaan, een draaimolen, klimtouwen en diverse wip-wap toestellen.

zwembad-vooraanzicht-lei-suves zwembad-vooraanzicht-lei-suves
zwembad-avond-lei-suves zwembad-avond-lei-suves
zwembad-avond-lei-suves zwembad-avond-lei-suves
zwembad bovenaf zwembad bovenaf
zwembad-les-suveis zwembad-les-suveis
natuur-les-suveis natuur-les-suveis
natuur-les-suveis-harberszonvakanties natuur-les-suveis-harberszonvakanties
zwembad-les-suveis-harberszonvakanties-links zwembad-les-suveis-harberszonvakanties-links
zwembad-les-suveis-harberszonvakanties zwembad-les-suveis-harberszonvakanties
hoofdingang-les-suveis hoofdingang-les-suveis
sportveld-lei-suves sportveld-lei-suves
restaurant-terras-lei-suves restaurant-terras-lei-suves
restaurant-terras-avond-lei-suves restaurant-terras-avond-lei-suves
restaurant-avond-lei-suves restaurant-avond-lei-suves
receptie-lei-suves receptie-lei-suves

In het restaurant op de camping kun je heerlijk eten en drinken of gewoon lekker een ijsje eten. Het is ook mogelijk om frites en vers gemaakte pizza’s te eten of af te halen.
In de maanden Juli en Augustus is er een animatieteam dat activiteiten organiseert voor jong en oud.
Tevens kunt u zich lekker bezig houden met onder andere jeu de boules, tafeltennis en volleybal.
Zowel kinderen als volwassenen kunnen op camping Leï Suves een fantastische vakanties beleven. Huur bij Harbers Zonvakanties een stacaravan voor een onvergetelijke vakantie aan de Côte d’Azur!